Термопомпени системи

Доставчици и Изпълнители

 • Антарес трейд ЕООД

  гр. Русе ул. "Солун" №: 26

  Телефон: 0898 545 463, 0897 744 903 | Факс:


  Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима ЕООД

  Дулово ул. ”Силистренско шосе” №:11

  Телефон: 0896 750 520 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима ЕООД

  Добрич бул. ”Трети март” №:37

  Телефон: 0897 850 234 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима ЕООД

  Силистра бул. ”Македония” № 146

  Телефон: 0896 750 520 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима ЕООД

  Силистра ул. ”Добрич” №: 142 /Хмелницки/

  Телефон: 0896 750 520 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима инженеринг ООД

  Варна бул. ”Васил Левски” №:70

  Телефон: 0897 850 247 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима инженеринг ООД

  Варна ул. ”Битоля” №:19

  Телефон: 0897 850 245 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима инженеринг ООД

  София жк Младост, ул. "Йерусалим" № 8

  Телефон: 0897 850 247 | Факс:


  Доставка, монтаж и пуск на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов клима инженеринг ООД

  София жк. Овча Купел, ул. "Любляна" № 22А

  Телефон: 0897 850 247 | Факс:


  Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни и охлаждащи климатични системи.

 • Антонов сервиз ЕООД

  гр. Силистра ул. "Добрич" №: 31

  Телефон: 0896 750 520 | Факс:


  Монтаж и сервиз на отоплителни и охлаждащи климатични системи.